Отново ще пътуваме до Женовия, защото вече е официално, че Disney

...
Отново ще пътуваме до Женовия, защото вече е официално, че Disney
Коментари Харесай

Дневниците на принцесата ще се завърнат с трета част

Отново ще пътуваме до Женовия, тъй като към този момент е публично, че Disney работят по основаването на третата част от " Дневниците на принцесата " и ние несъмнено го чакаме. 

Потвърждението беше добре пристигнала вест за почитателите на франчайза, които чакаха съвсем две десетилетия за завръщането на гимназистката, превърнала се в монарх, Миа Термополис.

Слуховете за продължение, несъмнено, се въртят от години. През 2016 година Гари Маршал, режисьорът на първия филм и възхитителното му продължение показа, че е допустимо реализирането на трети филм, само че проектите бяха краткотрайно отсрочени след гибелта му по-късно същата година. 



Слуховете и диалозите по тематиката въпреки всичко не стопираха и през 2019 година Ан Хатауей, която изигра Миа Термополис,  удостовери, че в действителност има сюжет за третата част. 

„ Искам да го направя, Джули [Андрюс] желае да го направи, Дебра Мартин Чейс, нашият продуцент, желае да го направи. Всички ние в действителност желаеме това да се случи, просто не желаеме да го вършим, в случай че не е съвършено, тъй като го обичаме тъкмо толкоз, колкото вие. “



Интересните неща към кино лентата обаче  не липсват. The Hollywood Reporter разкрива, че Ан Хатауей към момента няма публично подписан контракт за присъединяване в третия филм, а присъединяване на Джули Андрюс, която изигра постоянно уравновесената кралица Кларис, е под въпрос. 

Каквото и да се случи, стискаме палци за още преобразявания (това от първата част беше просто иконично), блестящи моменти, занимателни закачки... доста сърфиране с матраци (от втората част). 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР